V předvánočním čase vychází speciální knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera. Letos uplynulo již deset let od chvíle, kdy se tento originální průvodce naší vlastí poprvé objevil na obrazovkách. Od té doby si získal nesčetné množství nadšených a spokojených diváků a posléze i čtenářů. Díky bonusovému knižnímu vydání budete nyní moci nahlédnout do zákulisí pořadu – dozvíte se, jak přišel na svět, jak se během let rozvíjel, jak se natáčejí reportáže z jednotlivých atraktivních... Celý popis
Koupit za 125 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Toulavá kamera speciál
Doprava:
54 Kč
125 Kč
Koupit za 125 Kč
Toulavá kamera: Speciál - Maršál Josef, Podhorský Marek,, Toušlová Iveta
Doprava:
72 Kč
113 Kč
Koupit za 113 Kč
Toulavá kamera: Speciál - Josef Maršál
Doprava:
49 Kč
Skladem
173 Kč
Koupit za 173 Kč
Toulavá kamera speciál
Doprava:
45 Kč
Skladem
316 Kč
Koupit za 316 Kč
Toulavá kamera speciál - Josef Maršál, Marek Podhorský, Iveta Toušlová
Doprava:
59 Kč
Skladem
308 Kč
Koupit za 308 Kč
Popis
V předvánočním čase vychází speciální knižní verze populárního televizního pořadu Toulavá kamera. Letos uplynulo již deset let od chvíle, kdy se tento originální průvodce naší vlastí poprvé objevil na obrazovkách. Od té doby si získal nesčetné množství nadšených a spokojených diváků a posléze i čtenářů.
Díky bonusovému knižnímu vydání budete nyní moci nahlédnout do zákulisí pořadu – dozvíte se, jak přišel na svět, jak se během let rozvíjel, jak se natáčejí reportáže z jednotlivých atraktivních míst a jaké úsilí věnují tvůrci jeho přípravě. Druhá část publikace zahrnuje 25 tipů na návštěvu zajímavých lokalit. Inspiraci k jejich výběru jsme tentokrát čerpali v úspěšných letních speciálech Toulavá kamera ochutnává Česko a Toulavá kamera vychutnává Česko. Představíme vám tedy místa, kde moderátoři Iveta Toušlová a Josef Maršál poznávali různé kulinářské speciality a kde se ve slavných továrnách a podnicích učili tamním řemeslným tradicím. Kniha je doplněna atraktivními fotografiemi, mapami a praktickými informacemi.
Díky bonusovému knižnímu vydání budete nyní moci nahlédnout do zákulisí pořadu – dozvíte se, jak přišel na svět, jak se během let rozvíjel, jak se natáčejí reportáže z jednotlivých atraktivních míst a jaké úsilí věnují tvůrci jeho přípravě. Druhá část publikace zahrnuje 25 tipů na návštěvu zajímavých lokalit. Inspiraci k jejich výběru jsme tentokrát čerpali v úspěšných letních speciálech Toulavá kamera ochutnává Česko a Toulavá kamera vychutnává Česko. Představíme vám tedy místa, kde moderátoři Iveta Toušlová a Josef Maršál poznávali různé kulinářské speciality a kde se ve slavných továrnách a podnicích učili tamním řemeslným tradicím. Kniha je doplněna atraktivními fotografiemi, mapami a praktickými informacemi.
Parametry
Žánr | naučné |
Rok vydání | 2013 |
Nakladatelství | FREYTAG-BERNDT, spol. s r.o. |
Autor | Josef Maršál, Marek Podhorský, Iveta Toušlová |
Počet stran | 218 |
Výrobce | Freytag&Berndt |
Vazba | pevná |
Jazyk | české |
Váha | 660 gramů |
ISBN | 978-80-7445-111-9 |